PRIVÁT KÓSTOLÓK

TEAKÓSTOLÓ PROGRAM CÉGEKNEK, BARÁTI TÁRSASÁGOKNAK, CSALÁDTAGOKNAK
Kérésetekre létrehoztunk egy olyan lehetőséget illetve szolgáltatást, amelynek keretében ELŐZETESEN EGYEZTETETT IDŐPONTBAN barátaitokkal, kollégáitokkal vagy családtagjaitokkal együtt ismerkedhettek meg a teákkal.

teakóstoló

Egy ilyen „közös beavatáson” velük együtt élvezhetitek a különleges ízeket és aromákat, a teázás hangulatát, illetve a teafajtákhoz kapcsolódó tudnivalókat és történeteket is megosztjuk veletek. A kóstolás során szép környezetben láthatjátok vendégül ismerőseiteket. A mi szerepünk ebben a ráhangolás, a teák bemutatása és a kapcsolódó ismeretek megosztása. A programot igény szerint, előzetes megbeszélés során együtt alakítjuk ki. Segítünk kiválasztani a teákat, javaslatot teszünk a kóstolási sorrendre és a program menetére, majd szemléltetjük a teákat és elkészítésüket a társaságnak.

teakóstoló, tea kóstolás

Alapvetően két alternatívát kínálunk, amelyektől igény szerint természetesen eltérhetünk. A teakóstolás személyes hangvételű, lényege az együttlét és a teák adta öröm közös átélése, ezért előzetesen és a program során is folyamatosan figyelembe vesszük a társaság igényeit. A kóstolás végén elidőzhettek még nálunk, illetve kedvetek szerint további teákat kóstolhattok.

I. KÖNNYŰ, BEVEZETŐ TEAKÓSTOLÁS MAXIMUM 14 főre
————————————————————————————–

(kb. 2-2,5 óra) 3000 Ft /fő, de minimum 18000 Ft.
Maximum öt általatok vagy általunk kiválasztott ízletes, hagyományos tea bemutatása és elkészítése. Közben alapozó tudnivalók, teafajták, eszközök ismertetése. Ha igénylitek kis időközökre magatokra hagyunk benneteket, hogy gyakorolhassatok, beszélgethessetek, de akkorra már biztonsággal kezelitek a forralót és az eszközöket.
KINEK AJÁNLJUK: azoknak a teakedvelőknek, akik eddig filteres teát ittak, vagy minőségi változásra vágynak és kipróbálnák a teázás tudatosabb, hagyományosabb formáit. A kóstolás végén elidőzhettek még nálunk, illetve kedvetek szerint további teákat kóstolhattok.

II. PRÉMIUM TEÁK KÓSTOLÁSA MAXIMUM 14 főre
————————————————————————————–

(kb. 2-2,5 óra) 4500 Ft /fő, de minimum 27000 Ft.
Maximum öt, általatok vagy általunk kiválasztott ritka és különleges tea bemutatása és elkészítése. Közben a termőterületekhez és teákhoz kapcsolódó speciális információk megosztása. Ha igénylitek kis időközökre magatokra hagyunk benneteket, hogy beszélgethessetek.
KINEK AJÁNLJUK: azoknak a teásoknak, akik már számos fajtát kipróbáltak és valami különlegességre vágynak. Változatos teakínálatunkat folyamatosan bővítjük, lehetőséget teremtve új ízek és érzések megtapasztalására. A kóstolás végén elidőzhettek még nálunk, illetve kedvetek szerint további teákat kóstolhattok.

Opciók, teasütemény, egyéb kísérők
—————————————————-
Külön kérésre rendelhettek ázsiai vagy európai stílusú teasüteményt. Ennek ára 500 Ft/adag a mennyiség függvényében 🙂 Ha valaki szülinapos, akkor hozhatjátok a tortáját, ilyen szempontból nyitottak vagyunk minden megoldásra.

Foglalás és tudnivalók
—————————————————-

Foglalás lehetőség szerint e-mailben az info@flyingbirdteahouse.co.hu címen, vagy telefonon: +36 70 601 3110.
A hely maximum 18 ember befogadására alkalmas, zenét vagy projektort kérhettek.