JELENTKEZÉS A PROGRAMOKRA:

Minden eseményre jelentkezni és érdeklődni e-mailben az info@flyingbirdteahouse.hu címen, vagy telefonon: (36)-(70) – 357 9371 lehet. Azért szükséges az előzetes regisztráció, hogy a résztvevők a megfelelő számban valóban jelen legyenek, biztosítva a programok jó hangulatát, atmoszféráját és a rendelkezésre álló erőforrások kihasználását. Megértéseteket köszönjük 🙂

2019. november 20. Szerda, 12 Teamester / közös teakészítés: 2 Wuyi  + 2 Sheng

Az utóbbi időben azt vettük észre, hogy a KÖZÖS TEAKÉSZÍTÉS nagy örömet okoz számotokra. Ennek a programnak pont az a lényege, hogy általunk biztosított, vagy akár hozott eszközökkel egy-egy termővidék vagy teafajta 4-5 teáját készítjük el közösen, több körben. A teákat mi adjuk, olyan teasort választunk, amelyek elkészítésekor vagy kóstolása során jobban kell figyelni a főzésre és az ízekre. Az eszközöket előkészítjük nektek, csészéket, gaiwanokat és kannákat kaptok, vagy hozhattok magatokkal kedvenc darabokat is. Időtartam 150 perc.
A program menete:
1. Kicsit megismerjük a teákat vagy a vidéket, max 20 percben.
2. Elkészítjük a teákat, miközben megvitatjuk a legjobb tapasztalatokat.
3. Lehetőség szerint megkóstoljuk egymás főzeteit.
A teasor:

A részvételi díj 3800 Ft/fő AMELY LEVÁSÁROLHATÓ

Helyszín: 1072 Nyár utca 10, Budapest

Az eseményre jelentkezni és érdeklődni e-mailben az info@flyingbirdteahouse.hu címen, vagy telefonon: (36)-(70) – 357 9371 lehet. KÉRJÜK GYAKORLOTT TEÁSOK JELENTKEZZENEK, akik már valamilyen tea tanfolyamon részt vettek. 12 teás embert várunk 🙂

2019. november 22. péntek, 18.00 – 21.00 Matcha mesék, habbal

Ezen az estén elmeséljük nektek a matcha tea történetét, mesélünk a zöld, habos ital eredetéről, a teacserjék termesztéséről, nemesítéséről és a tea feldolgozásáról, híres teaházakról, teáscsészék évszázadok óta változatlan motívumairól… a japán teaszertartás, ill. teaművészet több száz éves tradíciójáról. Arról is, hogy nem minden matcha, ami porított zöld tea, de a legtöbbet mégis a tea elkészítésével, és a kóstolással foglalkozunk majd, összehasonlítva az egyes fajtákat, sőt, akár más, leveles teákat is bevetünk a kóstoló folyamán. Természetesen nem maradhatnak el a matchával készült édességek, sütik sem. Az est folyamán elkészítjük a mindennapi fogyasztásra szánt matchát, de megkóstolhatjátok a minden tekintetben legmagasabb minőséget képviselő teákat is. Az eseményen sok-sok információt osztunk meg veletek a matcha teáról, de kicsit kötetlenebb, lazább formában, mint a tanfolyamainkon. Ha hallottál már erről a teáról és felkeltette az érdeklődésedet, vagy csak szeretnéd végig kóstolni a teaház matcha teáit egy oldott hangulatú, kellemes program keretében, akkor várunk szeretettel!

A részvételi díj 4400 Ft/fő teákkal és matchás édességekkel, sütikkel.

Helyszín: 1072 Nyár utca 10, Budapest

Az eseményre jelentkezni és érdeklődni e-mailben az info@flyingbirdteahouse.hu címen, vagy telefonon: (36)-(70) – 357 9371 lehet.

Kitűzés a Pinteresten

Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.