ÚJ

Bing Dao Gan Yun 2014 Shu puerh (édes rím)

1180 Ft3380 Ft

30g / 50g / 100g

. Koff+++, Kezdő tea

Kiürítés
Származás Yunnan, Kína, Lincang
Gyártási év 2014
Jártasság Kezdő szint
Koffein Koff+++, Erős tea
Jelleg Földes-céklás alapízű, gyümölcsös shu tea a Mengku melletti Bing Dao hegyről. A nyelvbizsergető, karakteres utóíz erős alapanyagra utal, amely egy testes, céklás, enyhén füstös, minerális főzetben jelenik meg. A Bing Dao karakterre jellemző gyümölcsösség a shu teában is hosszú és tartalmas utóízt eredményez. Nagyobb leveleket és rügyeket is tartalmaz közel egyenlő arányban, így íze változatos, ereje meggyőző. Bai Wenxiang teamester válogatásából származó, Kunmingi érlelésű tea.
Elkészítés A) Kungfu szertartás szerint “meleg fürdő” után többször forrázható 95 C° fokon, 30-60 másodperces felöntésekkel.

B) Kannában 1 kupacra (3-5 gramm) jusson kb. 3 dl. 95 C° víz, hosszabb 1-2 perces áztatással többször felönthető.

 

Kiszerelés

aroma tasak/ 30g, aroma tasak/ 50g, aroma tasak/ 100g (-10%)

Hasonló termékek

Ye Lai Xiang, tubarózsa illatú, mangó aromájú dancong

Oolong teák

Ye Lai Xiang, mogyorósan gyümölcsös, változatos, édes dancong. Koff++, Haladó

30g / 50g / 100g
2900 Ft8280 Ft

Assam Black 2017, a klasszikus ízek és a tajvani régió házassága

Fekete/Vörös teák

Narancsos étcsokoládé aromájú, enyhén pirított, erős tajvani fekete tea. Koff+++, Haladó

30g / 50g / 100g
1640 Ft4680 Ft

Lapsang Souchong, édes, gyümölcsös változat, Wuyi régió

Fekete/Vörös teák

A Lapsang eredeti, füstmentes, citrusos, mézédes változata. Koff+++, Haladó

30g / 50g / 100g
2430 Ft6950 Ft

Sárkánypikkely, Yunnani tavaszi puerh rügy 2016

Puerh teák

Egzotikus aromájú, gyümölcsös, fűszeresen édes, citrusos vad rügytea. Koff++, Haladó

30g / 50g / 100g
1980 Ft5670 Ft

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás