ÚJ

Bulangshan Gong Ting Puer 2015

1760 Ft5040 Ft

30g / 50g / 100g

Válogatott levelekből érlelt, friss, gyümölcsös-kakós aromájú rügypuer. Koff+++, Haladó

Kiürítés
Származás Kína, Yunnan, Xishuangbanna, Menghai, Bulangshan
Gyártási év 2015
Jártasság Haladó szint
Koffein Koff+++, Erős tea
Jelleg Száraz érlelésű, nagyon jó főzésű, tiszta shu. A Bulang hegyi teákra jellemző nemes édes-keserűségű, étcsokoládé aromájú, szép tea. Ízében van egy egyedi, enyhén narancsos, meggyes tónus. Főzete könnyed, tiszta, mégis erős.

A Gong Ting Puer tekinthető a legmagasabb fokozatú shu puer teának, feldolgozásakor csak a legjobb minőségű rügyeket használják. Ez a kistermelői tea ültetvényes gazdálkodásból származik, minősége közepesen jó, mindennapi finom teának ajánljuk.

Elkészítés A) Kungfu szertartás szerint “meleg fürdő” után többször forrázható 95 C° fokon, 30-60 másodperces felöntésekkel.

B) Kannában 1 kupacra (3-5 gramm) jusson kb. 3 dl. 95 C° víz, hosszabb 1-2 perces áztatással többször felönthető.

Érdekes

Kiszerelés

aroma tasak/ 30g, aroma tasak/ 50g, aroma tasak/ 100g (-10%)

Hasonló termékek

Ruby Black, a legjobb tajvani nemesítésű fekete tea

Fekete/Vörös teák

Rendkívül aromagazdag, erős, gyantás, édesfűszeres finomság. Koff+++, Profi

30g / 50g / 100g
1830 Ft5220 Ft
Új

NanJhen tégla 2002, tömény, érett shu puerh

Puerh teák

Érett, földes alapízű, olajosan karakteres öreg tea. Koff+++, Haladó tea

30g / 50g / 100g
1830 Ft5220 Ft
Új

Ruironghao, Da Xue Shan 2004

Puerh teák

Lágy, gyümölcsös karakterű, édes, egzotikusan fűszeres aromájú sheng. Koff+++, Profi

30g / 50g / 100g
3090 Ft8820 Ft

Da Xue Shan 2008 Yong De, rusztikus, köményes shu tea

Puerh teák

Édes, rozsos, nagy illaterű, karakteres és tartalmas tea. Koff+++, Haladó tea

30g / 50g / 100g
1380 Ft3960 Ft

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás