Easy Tea 500 ml. – kifolyóval. Kiváló minőségű bórszilikát üveg nyomós teafőző

Easy Tea 500 ml. – kifolyóval. Kiváló minőségű bórszilikát üveg nyomós teafőző

10 670 Ft

Rugós elven működő, nyomós hőálló üveg kanna golyós szeleppel. Tiszta és egyszerű módja a jó minőségű tea élvezetének.

Leírás

Rugós elven működő, hőálló üveg kanna. A gyors teakészítés innovatív eszköze. Nyomógombos teaszűrője segítségével több szakaszban lehet leönteni és szűrni a teát, ami fokozott kontrollt biztosít a túláztatással szemben. Mint minden üvegedényben jól szemmel követhető a tealevelek állagváltozása. Szűrő nélkül is használhatjuk például virágzó tea elkészítéséhez.

A szűrőbe tegyünk tealeveleket, és adjunk hozzá forró vizet, majd fedjük le. A szűrő megtartja a folyadékot, amíg úgy dönünkt, hogy befejezzük az áztatást, és megnyomjuk a fedélen lévő gombot. A tealevelek a szűrőben maradnak, a főzet pedig lefolyik a kannába. A tealeveleket a szűrőben tarthatjuk a következő néhány főzéshez. Ez egy tiszta és egyszerű módszer a teakészítéshez, különböző helyeken és alkalmakkor élvezhetjük a jó minőségű teát. Az eredmény sokkal ízletesebb, mint a papírszűrővel való készítés, vagy a nagyobb teáskannák használata.

A Lightking a Kamjove új sorozata, amelyet egy berlini tervező cég elképzelése alapján újított meg a kínai gyár. Szűrőjének rugója erősebb, ellenállóbb, mint a régi szériának. Formavilága elegáns, letisztult.

Űrtartalma: 500 ml.

Mentés

Cart
  • No products in the cart.