Új

Formosa Baozhong, virágos aromájú oolong kezdőknek 2018

980 Ft2790 Ft

30g / 50g / 100g

Enyhén jázminos ízkarakterű, lágy, könnyű, hétköznapi tea. Koff+, Kezdő

Kiürítés
Származás Észak-Taiwan, Pinglin régió
Gyártási év 2018
Jártasság Kezdő szint
Koffein Koff+, Gyenge tea
Jelleg Enyhén jázminos ízkarakterű, lágy, könnyen iható, virágos aromájú, inkább zöld, mint oolong természetű, napközbeni frissítő. 2015 őszi szedés

A leggyakrabban fogyasztott hétköznapi tea Tajvanon. Külön teafajtába is sorolják és bár oolongnak számít, sokan zöld teaként hivatkoznak rá. Friss, erős illatú.

Elkészítés A) Kungfu szertartás szerint “meleg fürdő” után többször forrázható 80 C° fokon, 20-30 másodperces felöntésekkel.

B) Kannában 1 kupacra (3-5 gramm) jusson kb. 3 dl. 80 C° víz, hosszabb 1-2 perces áztatással többször felönthető.

Érdekes

Kiszerelés

aroma tasak/ 30g, aroma tasak/ 50g, aroma tasak/ 100g (-10%)

Még nincsenek értékelések.

Legyél az első értékelő “Formosa Baozhong, virágos aromájú oolong kezdőknek 2018”

Hozzászólás elküldése!

Hasonló termékek

Jázmin vörös szemöldök, meglepően kiváló jázmin fekete tea

Fekete/Vörös teák

Kakaó, méz és jázmin aromájú, ízlésesen virágos vörös tea. Koff+++, Kezdő

30g / 50g / 100g
1630 Ft4640 Ft

Yiwu Liudalaoye, Liu nagymester teája 2008 sheng

Puerh teák

Yiwu Liudalaoye, Liu nagymester teája 2008 sheng, organikus. Koff+++, Profi

30g / 50g / 100g
2460 Ft7020 Ft

FengQing, Long Chuang 2004, körte és kámfor jellegű, öreg sheng

Puerh teák

Kellemesen mély, dohos, kámforos, shengesen gyümölcsös, közepesen érett puerh. Koff+++, Profi

30g / 50g / 100g
2060 Ft5880 Ft

Assam Black 2017, a klasszikus ízek és a tajvani régió házassága

Fekete/Vörös teák

Narancsos étcsokoládé aromájú, enyhén pirított, erős tajvani fekete tea. Koff+++, Haladó

30g / 50g / 100g
1640 Ft4680 Ft

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás