Új

Formosa Baozhong, virágos aromájú oolong kezdőknek 2018

980 Ft2790 Ft

30g / 50g / 100g

Enyhén jázminos ízkarakterű, lágy, könnyű, hétköznapi tea. Koff+, Kezdő

Kiürítés
Származás Észak-Taiwan, Pinglin régió
Gyártási év 2018
Jártasság Kezdő szint
Koffein Koff+, Gyenge tea
Jelleg Enyhén jázminos ízkarakterű, lágy, könnyen iható, virágos aromájú, inkább zöld, mint oolong természetű, napközbeni frissítő. 2015 őszi szedés

A leggyakrabban fogyasztott hétköznapi tea Tajvanon. Külön teafajtába is sorolják és bár oolongnak számít, sokan zöld teaként hivatkoznak rá. Friss, erős illatú.

Elkészítés A) Kungfu szertartás szerint “meleg fürdő” után többször forrázható 80 C° fokon, 20-30 másodperces felöntésekkel.

B) Kannában 1 kupacra (3-5 gramm) jusson kb. 3 dl. 80 C° víz, hosszabb 1-2 perces áztatással többször felönthető.

Érdekes

Kiszerelés

aroma tasak/ 30g, aroma tasak/ 50g, aroma tasak/ 100g (-10%)

Még nincsenek értékelések.

Legyél az első értékelő “Formosa Baozhong, virágos aromájú oolong kezdőknek 2018”

Hozzászólás elküldése!

Hasonló termékek

YongDe Xian Lan Ting, füstösen édes, érett sheng 2005

Puerh teák

Füstösen édes, érett, kámforos, tormás, férfias sheng 2005. Koff+++, Profi

30g / 50g / 100g
2300 Ft6570 Ft

Sárkánypikkely, Yunnani tavaszi puerh rügy 2016

Puerh teák

Egzotikus aromájú, gyümölcsös, fűszeresen édes, citrusos vad rügytea. Koff++, Haladó

30g / 50g / 100g
1980 Ft5670 Ft

Alishan GABA Black, fűszeres, komplex fekete tea

Fekete/Vörös teák

Fűszeres, köménymagos, aszalt gyümölcsös, komplex aromavilágú, mérsékelten erős fekete tea. Koff++, Profi

30g / 50g / 100g
2050 Ft5870 Ft

Gui Fei, enyhe sütésű, fahéj és méz illatú oolong

Oolong teák

Gui Fei, enyhe sütésű, fahéj és méz aromájú, orchidea illatú oolong,  . Koff+, Kezdő

30g / 50g / 100g
1740 Ft4970 Ft

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás