Hekai maocha gushu sheng puer 2023 – Bulangshan, Hekai falu

Hekai maocha gushu sheng puer 2023 – Bulangshan, Hekai falu

9 500 Ft

A Hekai teák között egy nagyon egyedi ízvilágú, nem túl erős teát kóstolhatunk, amely erősen zöldfűszeres, virágos illatú.  Koff+++, Haladó

30g / 50g / 100g
Kiürítés

Leírás

Származás: Yunnan, Xishuangbannna, Menghai-Bulangshan régió, He Kai falu
Gyártási idő: 2023 tavasz
Jártasság: Haladó szint
Koffein: Koff+++, erős

Jelleg: A Hekai teák között egy nagyon egyedi ízvilágú, nem túl erős teát kóstolhatunk, amely erősen zöldfűszeres, virágos illatú, érdekes főzetű, élvezetes tea. Hekai Menghai megyében, Bulangshan régióban található.

Nagy levelek és rügyek, hosszú szárral szedve. Karakteres, 100%-ban vad szedésű, 50-100 év közötti fákról szedett tea, mely karakterében a könnyebbl, könnyen iható, könnyen készíthető, alapvetően lágy karakterű tea, átlagosnál nem nagyobb tea erővel.

Maocha: A sheng puer teák alapanyaga, a friss maocha, mely jellegében még nagyon zöld teás, nyers erővel és rengeteg frissességgel, tavaszi aromákkal rendelkező tea, mely aztán korongba, vagy tégla formába préseléssel nyeri el végső formáját az azt követő hosszú időre, akár évtizedekre, hogy megkezdje szép lassú átalakulását. Ebben a leveles formában tehát elsősorban az erős, tavaszi energiáktól duzzadó zöld teák kedvelőinek ajánljuk.

100% vad szedésű, öreg fákról szedett tea.

————

Adagolás: 8g + 1,5 – 2 dl víz
Elkészítés: 90°C fokos vízzel, 10-20-30 másodpercig áztatva, 10+ felöntéssel

 

 

További információk

Kiszerelés

aroma tasak/ 30g, aroma tasak/ 50g, aroma tasak/ 100g (-10%)

Cart
  • No products in the cart.