Jinggu mézes rügyek, simao-i vörös tea

1980 Ft5670 Ft

30g / 50g / 100g

Mézes, dohányos karakterű, sűrű, krémes vörös tea. Koff++, Haladó

Kiürítés
Származás Yunnan, Kína, Simao
Gyártási év 2017 ősz
Jártasság Kezdő  szint
Koffein Koff++, Mérsékelt tea
Jelleg Mandulás, mézes ízvilágú, nagyon hosszú utóízű, kisebb rügyes, tartalmas yunnani vörös tea. Sűrű, krémes textúrájú főzetében az édeskés ízhez lágy dohány aroma társul, hosszú áztatással pedig narancsos aromák tűnnek fel. A tea szépen, fokozatosan válik erősebbé, a harmadik felöntéstől desszertes töménysége és puhasága mellett az erjedtebb ízek és a dohányos karakter is huncut módon felszabadul 🙂 Ilyenkor örülünk.
Elkészítés A) Kungfu szertartás szerint “meleg fürdő” után többször forrázható 80 C° fokon, 30-60 másodperces felöntésekkel, hosszabban kell áztatni!

B) Kannában 1 kupacra (3-5 gramm) jusson kb.  fél evőkanál, 80 C° víz, hosszabb 1 perces áztatással többször felönthető.

Érdekes

Kiszerelés

aroma tasak/ 30g, aroma tasak/ 50g, aroma tasak/ 100g (-10%)

Még nincsenek értékelések.

Legyél az első értékelő “Jinggu mézes rügyek, simao-i vörös tea”

Hozzászólás elküldése!

Hasonló termékek

Haiwan 99 Chun Xiang 2010, komplex, mégis elegáns, tiszta shu puer

Puerh teák

Komplex ízélmény egy elegáns, hibátlan kompozícióban 🙂 Koff+++, Haladó tea

30g / 50g / 100g
1760 Ft5040 Ft

FengQing, Long Chuang 2004, körte és kámfor jellegű, öreg sheng

Puerh teák

Kellemesen mély, dohos, kámforos, shengesen gyümölcsös, közepesen érett puerh. Koff+++, Profi

30g / 50g / 100g
2060 Ft5880 Ft
Új

Érlelt, pirított Tie Guan Yin, 6 éves oolong

Oolong teák

Meleg hangulatú, édes, füstös aromájú, grillázs pörköltségére hajazó, sütött oolong. Koff++, Profi

30g / 50g / 100g
2290 Ft6530 Ft
Új

Simaoi aranyos-diós, tiszta édes rügypuerh

Puerh teák

Krémes textúrájú, kakaós, diós, nektárszerű édes shu tea 🙂 . Koff+++, Kezdő tea

30g / 50g / 100g
1950 Ft5580 Ft

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás