Új

KURADASHI SENCHA 2017

4345 Ft12420 Ft

30g / 50g / 100g

Másfél évig érlelt, limitált prémium sencha. Koff+++, Profi

Kiürítés
Származás Japán, Kyoto, Ujitawara
Gyártási év 2016 májusi szedés – 2017 november
Jártasság Profi szint
Koffein Koff+++, Erős tea
Jelleg Nagyon erős, telt ízű édes gyümölcsös utóízbe hajló gazdagon keserű, tiszta sárga felöntésű prémium tea. Nagyon szépen válogatott fénylő, sötétzöld levelek alkotják.

SENCHA: gőzölés, hűtés, sodrás-formázás, szárítás, válogatás

Elkészítés Hagyományos japán stílusú elkészítése 3-5 hosszú, 1-2 perces felöntéssel, 60-80 fokos lágy vízzel. Lágyabb ízek eléréséhez használjunk jobban visszahűtött vizet több, rövid felöntéssel.
Érdekes A Kuradashi teákat másfél évig érlelik agyagkorsókban a májusi szedés után, ettől mélyebb, teltebb, tisztább ízű erős főzetet adnak. Évente egyszer, november elején elérhető tearitkaság, mellyel csak néhány termelő foglalkozik Japánban.

Japán teáinkat közvetlenül kistermelőktől szerezzük be, eredeti 100 grammos csomagolásban.

             

Kiszerelés

aroma tasak/ 30g, aroma tasak/ 50g, aroma tasak/ 100g (-10%)

Még nincsenek értékelések.

Legyél az első értékelő “KURADASHI SENCHA 2017”

Hozzászólás elküldése!

Hasonló termékek

Lapsang Souchong, édes, gyümölcsös változat, Wuyi régió

Fekete/Vörös teák

A Lapsang eredeti, füstmentes, citrusos, mézédes változata. Koff+++, Haladó

30g / 50g / 100g
2430 Ft6950 Ft

FengQing, Long Chuang 2004, körte és kámfor jellegű, öreg sheng

Puerh teák

Kellemesen mély, dohos, kámforos, shengesen gyümölcsös, közepesen érett puerh. Koff+++, Profi

30g / 50g / 100g
2060 Ft5880 Ft

Gui Fei, enyhe sütésű, fahéj és méz illatú oolong

Oolong teák

Gui Fei, enyhe sütésű, fahéj és méz aromájú, orchidea illatú oolong,  . Koff+, Kezdő

30g / 50g / 100g
1740 Ft4970 Ft
Új

NanJhen tégla 2002, tömény, érett shu puerh

Puerh teák

Érett, földes alapízű, olajosan karakteres öreg tea. Koff+++, Haladó tea

30g / 50g / 100g
1830 Ft5220 Ft

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás