Leírás
Űrtartalma: 120 ml.
Készítő: korongozott vörösagyag Kantonbók
Agyag: Dahongpao Ni
A Yixingi agyaghoz nagyon hasonló, kiemelkedően magas vas-oxid tartalmú agyagból készült, magas porozitású kanna. Kifejezetten Gongfucha-hoz való, egyszerű, elegáns natúr agyag edény, felülete sima, egyenletes, a kanna belső falán a korongozás nyomai láthatók. Szilárd, kemény falú, de jó áteresztő képességű agyagedény. Tapasztalatunk szerint az oolong teákat tartalmasra, nagyon aromásra és sűrűre főzi.
Figyeljünk rá, hogy minden tea íze más lesz, mint yixing agyagban elkészítve, ezért vásárláskor érdemes kipróbálni, hogy ízlik-e a kanna 🙂 Shu puerhez vagy oolongokhoz ajánljuk, de kipróbálás alatt van 🙂