Új

Négy Törzs Teája, aranyrügyes édes-nemes shu puer 2014

2820 Ft8060 Ft

30g / 50g / 100g

100% ban öreg fák rügyeit tartalmazó, töményen édes, erős shu tea. Koff+++, Profi tea

Kiürítés

 

Származás Yunnan, Kína, Lincang, Shuangjiang autonóm terület
Gyártási év 2014
Jártasság Profi szint
Koffein Koff+++, Erős tea
Jelleg Tiszta, 100% ban erdei fák rügyeit tartalmazó, kora tavaszi levelek gondos fermentálásával készült extra, aromás shu puer. QingMing előtti szedésből származó, különleges minőségű rügypuer. Főzete édes, sűrű, marcipános ízű, tömény ital.
Elkészítés A) Kungfu szertartás szerint “meleg fürdő” után többször forrázható 95 C° fokon, 30-60 másodperces felöntésekkel.

B) Kannában 1 kupacra (3-5 gramm) jusson kb. 3 dl. 95 C° víz, hosszabb 1-2 perces áztatással többször felönthető.

Érdekes  Ez a tea a lincangi Shuangjiang autonóm terület erdeiből való. A megyét a Lahu, Wa, Bulang és Dai törzs képviselői is benépesítették, tehát négy nagyobb, teával foglalkozó yunnani törzs is letelepedett itt.

 

Kiszerelés

aroma tasak/ 30g, aroma tasak/ 50g, aroma tasak/ 100g (-10%)

Még nincsenek értékelések.

Legyél az első értékelő “Négy Törzs Teája, aranyrügyes édes-nemes shu puer 2014”

Hozzászólás elküldése!

Hasonló termékek
Új

Chuan Xian – a sötét korong – shu 2010

Puerh teák

Földes, erős, öregteás aromájú, olajos, sűrű főzet. Koff+++, Haladó tea

30g / 50g / 100g
1230 Ft3510 Ft
Új

Mingjian Jade oolong, virágos, süteményes íz

Oolong teák

Édes, süteményes, enyhén pirított, leginkább zöld oolong. Koff++, Kezdő

30g / 50g / 100g
945 Ft2700 Ft

Fekete arany 2008 Shu, Yunnan Nan Jhen Menghai rügypuerh

Puerh teák

Válogatott levelekből érlelt, tartalmas, olajos gong ting shu puerh. Koff+++, Haladó

30g / 50g / 100g
1760 Ft5040 Ft

Jiuqu Hongmei, vörös Longjing, ritkaság

Fekete/Vörös teák

Jiuqu Hongmei, vörös Longjing, édesfűszeres, szilva aromájú tea. Koff+++, Profi

30g / 50g / 100g
2290 Ft6950 Ft

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás