Új

Négy Törzs Teája, aranyrügyes édes-nemes shu puer 2014

2820 Ft8060 Ft

30g / 50g / 100g

100% ban öreg fák rügyeit tartalmazó, töményen édes, erős shu tea. Koff+++, Profi tea

Kiürítés

 

Származás Yunnan, Kína, Lincang, Shuangjiang autonóm terület
Gyártási év 2014
Jártasság Profi szint
Koffein Koff+++, Erős tea
Jelleg Tiszta, 100% ban erdei fák rügyeit tartalmazó, kora tavaszi levelek gondos fermentálásával készült extra, aromás shu puer. QingMing előtti szedésből származó, különleges minőségű rügypuer. Főzete édes, sűrű, marcipános ízű, tömény ital.
Elkészítés A) Kungfu szertartás szerint “meleg fürdő” után többször forrázható 95 C° fokon, 30-60 másodperces felöntésekkel.

B) Kannában 1 kupacra (3-5 gramm) jusson kb. 3 dl. 95 C° víz, hosszabb 1-2 perces áztatással többször felönthető.

Érdekes  Ez a tea a lincangi Shuangjiang autonóm terület erdeiből való. A megyét a Lahu, Wa, Bulang és Dai törzs képviselői is benépesítették, tehát négy nagyobb, teával foglalkozó yunnani törzs is letelepedett itt.

 

Kiszerelés

aroma tasak/ 30g, aroma tasak/ 50g, aroma tasak/ 100g (-10%)

Még nincsenek értékelések.

Legyél az első értékelő “Négy Törzs Teája, aranyrügyes édes-nemes shu puer 2014”

Hozzászólás elküldése!

Hasonló termékek

Kunmingi Virágkert, 2002 Kunming Huayuan

Puerh teák

Enyhén füstös, nagyon karakteres öreg tea. Koff+++, Haladó tea

30g / 50g / 100g
1700 Ft4840 Ft

Fekete arany 2008 Shu, Yunnan Nan Jhen Menghai rügypuerh

Puerh teák

Válogatott levelekből érlelt, tartalmas, olajos gong ting shu puerh. Koff+++, Haladó

30g / 50g / 100g
1760 Ft5040 Ft

Haiwan 99 Chun Xiang 2010, komplex, mégis elegáns, tiszta shu puer

Puerh teák

Komplex ízélmény egy elegáns, hibátlan kompozícióban 🙂 Koff+++, Haladó tea

30g / 50g / 100g
1760 Ft5040 Ft
Új

Bölcs Elefánt, Xinxiang sheng 2006

Puerh teák

Gombás, ásványos, hegyi szél illatú, kemény karakterű sheng. Koff+++, Profi

30g / 50g / 100g
1950 Ft5580 Ft

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás