Új

SENCHA SHIRO

1460 Ft4200 Ft

30g / 50g / 100g

Letisztult alapkarakterű, jégsaláta aromájú, kezdő japán zöld. Koff+++, Kezdő

Kiürítés
Származás Japán, Kyoto, Ujitawara
Gyártási év 2017
Jártasság Kezdő szint
Koffein Koff+++, Erős tea
Jelleg A tavaszi első szedési időszak – ichibancha – végén szedett, klasszikus Uji-stílusú sencha. Választékunk hétköznapi teája, alap senchája, de az általában nyugatra érkező japán teák közül így is kimagaslik. Ár-érték aránya kiváló. Elegáns, letisztult tea, inkább lágy és illatos, de az ereje is megvan.

Barackos aromájú, harmatosan édes, a jégsaláta édes nedveire hajazó, letisztult alapkarakterű, könnyű, kezdő tea.

SENCHA: gőzölés, hűtés, sodrás-formázás, szárítás, válogatás

Elkészítés Hagyományos japán stílusú elkészítése 3-5 hosszú, 1-2 perces felöntéssel, 60-80 fokos lágy vízzel. Lágyabb ízek eléréséhez használjunk jobban visszahűtött vizet több, rövid felöntéssel.
Érdekes   Japán teáinkat közvetlenül kistermelőktől szerezzük be, eredeti 100 grammos csomagolásban.

japanzoldteasencha11

japanzoldteasencha13

japanzoldteasencha14

japanzoldteasencha15

japanzoldteasencha16

japanzoldteasencha17

 

Kiszerelés

aroma tasak/ 30g, aroma tasak/ 50g, aroma tasak/ 100g (-10%)

Még nincsenek értékelések.

Legyél az első értékelő “SENCHA SHIRO”

Hozzászólás elküldése!

Kapcsolódó termékek

Ye Lai Xiang, tubarózsa illatú, mangó aromájú dancong

Oolong teák

Ye Lai Xiang, mogyorósan gyümölcsös, változatos, édes dancong. Koff++, Haladó

30g / 50g / 100g
2900 Ft8280 Ft

Fekete arany 2008 Shu, Yunnan Nan Jhen Menghai rügypuerh

Puerh teák

Válogatott levelekből érlelt, tartalmas, olajos gong ting shu puerh. Koff+++, Haladó

30g / 50g / 100g
1760 Ft5040 Ft
Új

Ruironghao, Da Xue Shan 2004

Puerh teák

Lágy, gyümölcsös karakterű, édes, egzotikusan fűszeres aromájú sheng. Koff+++, Profi

30g / 50g / 100g
3090 Ft8820 Ft
Új

Chuan Xian – a sötét korong – shu 2010

Puerh teák

Földes, erős, öregteás aromájú, olajos, sűrű főzet. Koff+++, Haladó tea

30g / 50g / 100g
1230 Ft3510 Ft

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás