SHINCHA ARACHA 2018

SHINCHA ARACHA 2018

3 680 Ft

Nyers feldolgozású, kiváló alapanyagból készült, finom klasszikus. Koff+++, Haladó

30g / 50g / 100g
Kiürítés

Leírás

Származás Japán, Kyoto, Ujitawara
Gyártási év 2018
Jártasság Haladó szint
Koffein Koff+++, Erős tea
Jelleg Shincha, azaz szó szerint új tea, a május elején szedett japán teák beharangozója.
Mivel a többi japán teatípust hagyományosan néhány hónapig állni hagyják, hogy “kikerekedjenek” ízei, a shincha gyakorlatilag az aktuális évjárat beharangozója, kóstolója. Az aracha pedig a klasszikus feldolgozású tea, a második válogatási fázis kihagyásával. A tea tartalmaz levélvégeket, kis számban szárakat is. Íze nyersebb mint az őszig érlelt sencháké, de kirobbanó frissességével, kilométer hosszú utóízével az egyik legnagyobb japán teás élmény minden évben. Csak 1-2 hónapig elérhető tea.Rusztikus feldolgozású, kisebb nagyobb levelek és szárak természetes keverékéből álló klasszikus japán tea. Erőteljes és ízgazdag, az egyszerű feldolgozás mellett a minőségi alapanyag érezhető és különösen élvezetessé teszi a teát.
Elkészítés Hagyományos japán stílusú elkészítése 3-5 hosszú, 1-2 perces felöntéssel, 60-80 fokos lágy vízzel. Lágyabb ízek eléréséhez használjunk jobban visszahűtött vizet több, rövid felöntéssel.
Érdekes  Japán teáinkat közvetlenül kistermelőktől szerezzük be, eredeti 100 grammos csomagolásban. Ujitawarai japán partnerünk a legrégebbi, több mint 10 éves kapcsolat. Ujitawara az Uji-teavidék – Wazuka mellett – talán legjobb adottságú kistelepülése.

 

További információk

Kiszerelés

aroma tasak/ 30g, aroma tasak/ 50g, aroma tasak/ 100g (-10%)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„SHINCHA ARACHA 2018” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.