Szimaoi Aranyecset 2023 | Gyümölcsös-virágos-kakaós aromájú yunnani vörös

Szimaoi Aranyecset 2023 | Gyümölcsös-virágos-kakaós aromájú yunnani vörös

4 480 Ft

A yunnani vörösek virágos utóízű, ínycsiklandozó, üdébb, pajkosabb változata. Koff+++, Haladó

30g / 50g / 100g
Kiürítés

Leírás

Származás Yunnan, Kína, Simao
Gyártási év 2023 április
Jártasság Haladó szint
Koffein Koff+++, Erős tea
Jelleg A mézes-kakaós aromájú yunnani aranyrügyekhez képest egy frissebb változat, ami először ízében és illatában is a természetesen édes jegyeket hozza, majd felöntésről felöntésre megjelennek benne a gyümölcsös, citrusos ízek és az illat virágosba vált. A frissesség és könnyedség jellemzi legjobban a teát, ahogy a mézes-kakaós jegyeket a savanykás íz és a virágos illat feldobja 🙂 A mellék és utóízekben gyorsan váltogatják egymást az ismerős, tavaszias ízek, de a könnyed édesség végig kitart. A tea felöntésről felöntésre erősödik, erős hangulatjavító, melegítő hatással rendelkezik.  A yunnani vörösek virágos utóízű, ínycsiklandozó, üdébb, pajkosabb változata. Érdemes sok rövid felöntéssel készíteni, hogy megtartsuk a tea egyensúlyát.
Elkészítés A) Kungfu szertartás szerint “meleg fürdő” után többször forrázható 80 C° fokon, 30-60 másodperces felöntésekkel, hosszabban kell áztatni!

B) Kannában 1 kupacra (3-5 gramm) jusson kb.  fél evőkanál, 80 C° víz, hosszabb 1 perces áztatással többször felönthető.

Érdekes

 

 

További információk

Kiszerelés

aroma tasak/ 30g, aroma tasak/ 50g, aroma tasak/ 100g (-10%)

Cart
  • No products in the cart.