Termékeny Északi Csúcs Alishan Qing Xin | 2023 különlegesen finom, aranyérmes oolong 25g

Termékeny Északi Csúcs Alishan Qing Xin | 2023 különlegesen finom, aranyérmes oolong 25g

6 800 Ft

Különlegesen finom, rendkívül sok felöntéssel készíthető, az egész napot bearanyozó versenygyőztes oolong. Koff ++, Profi tea

30g / 50g / 100g

Leírás

Származás Tajvan, Chiayi, Alishan északi csúcs, Ruifeng falu, Meishan település
Gyártási év 2023
Jártasság Profi szint
Koffein Koff++, Mérsékelt tea
Jelleg A 2023 évi Chiayi megyei versenygyőztes Qing Xin (Chin Shin) oolong Ruifeng falu legmagasabban fekvő teakertjéből való. Ruifeng termőterület 1300 méteres tengerszint feletti magasságban található és számos 1000m feletti csúcs veszi körbe. A klíma kifejezetten párás, ködös, a forróbb napokon is csak ritkán bukkan elő a nap a felhők közül. Az alapvetően erdős régióban kisebb teakerteket találunk, amelyek jellemzően Qing Xin és Jin Xuan cserjék. A magashegyi tajvani oolongok esetében a legmagasabb fokozatú teák főzete méz színű, zöldes fényű: 蜜绿 Mi lü, az illat és az utóíz is hosszú, nagyon telt, virágos, éteri íz, enyhén fanyar lecsengéssel. Különlegesen finom, rendkívül sok felöntéssel készíthető, az egész napot bearanyozó tea. Egyszerre egy adagot tudunk biztosítani 25g-os kiszerelésben, hogy mindenkinek jusson, mivel már nincs több belőle.
Elkészítés A) Kungfu szertartás szerint “meleg fürdő” után többször forrázható 80-85 C° fokon, 30-60 másodperces felöntésekkel.

B) Kannában 1 kupacra (3-5 gramm) jusson kb. 3 dl. 80-85 C° víz, hosszabb 1-2 perces áztatással többször felönthető.

Érdekes

 

 

További információk

Kiszerelés

aroma tasak/ 30g, aroma tasak/ 50g, aroma tasak/ 100g (-10%)

Cart
  • No products in the cart.