BETELT! ! !China Tea Bar XVII. – Friss sheng kínálatunk és alkalmi finomságok | Okt.11.17:30 Betelt!

BETELT! ! !China Tea Bar XVII. – Friss sheng kínálatunk és alkalmi finomságok | Okt.11.17:30 Betelt!

4 200 Ft

Tea Bárunk nem tanfolyam jellegű, inkább a nap végi kikapcsolódásról szól, ezúttal a frissen sheng puer teákkal

Kategória: Címke:

Leírás

Jó hangulatú teakóstoló összejövetel elsősorban azoknak, akiknek a fehér, oolong vagy puer szavak mondanak valamit. Tea Bárunk nem tematizált, inkább kötetlen esemény, a nap végi kikapcsolódásról szól. IDŐPONT: 2024.10.11, péntek 17.30-tól

Van néhány csodálatos új sheng a kínálatunkban az idei évi szedésből: Wuliangshan, Ailaoshan, Naka és Xin Banzhang. A megszokott édeskésen fermentált, mézes, gyümölcsös ízek mellett esetenként meggyőző teaerő és hozzá kapcsolódó vidámság jelentkezik kóstoláskor. Mind egyedi karakterű és jól megkülönböztethető, de természetesen a Xin Banzhang adja tárolás szempontjából a kemény és tartalmas ízek legígéretesebb összérzetét. A kóstolót szeretnénk kiegészíteni néhány mintaként érkezett, elérhetetlen árfekvésű álom teával, amiből rendelési lehetőséget biztosítunk számotokra. Az illat és a teahegy neve is meggyőző, és mivel szerettük volna megosztani veletek, kellő önmérséklettel raktuk el a “majd együtt megisszuk” fiókba.

Regisztrációtokat a virtuális jegy bankkártyás kifizetésével tudjátok véglegesíteni, vagy az esemény előtt pár nappal, előzetes fizetéssel a teaházban.

Várunk benneteket szeretettel 🙂