Jázmin tea

+ A jázmin tea alapjául szolgálhat zöld, fehér vagy fekete tea is. A jázmin sárkány gyöngy esetében a gömbbé gyúrt zöld teát kiterítik, majd az esti órákban leszedett jázmin virággal beborítják. Reggelre a tea leszívja a virág aromáját és a szirmok megszáradnak, amit lefújnak a teáról. Ezt az eljárást többször megismétlik.
+ Sok esetben nem a száraz virág jelenti a valódi ízesítést, inkább csak dekorációnak hagyják a jázmin teában. A jázmin tea érzéki, titokzatos, édes, szinte bódító illatot áraszt, ezért nagyon sokan szeretik, kezdők számára alapvetően megkönnyíti a természetes, ízesítés nélküli tea elfogadását.
+ A jó jázmin tea érték, komoly kulturális és történelmi háttérrel, előállítása rendkívül igényes és drága feldolgozási módszerekkel történik. A jázmin tea 800 éves kínai specialitás, maga a jázmin virág is Kínából indulva hódította meg a világ balkonládáit.
+ A leghíresebb és legöregebb jázmin kertek Fujianban találhatók, a jázmin tea is innen származik, de ma már minden teatermesztő régióban előállítják.
+ ELKÉSZÍTÉSÜK: Elkészítésük fajta függő (fehér, zöld 80 °C, vörös 90 °C), többszöri felöntéssel.

Mind a(z) 3 találat megjelenítése

Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.