Reklamáció és visszatérítés

1. A VÁSÁRLÁSTÓL VALÓ ELÁLLÁS JOGA

1.1 A vevő jogosult a megrendelést követően, de még a kiszállítást megelőzően a vásárlástól elállni. Ezt az igényét jelezheti e-mailben a Greentrade Direct kft.  flyingbirdteahouse.hu oldalán megadott elektronikus levelezési címén. Ebben az esetben a vevőt semmilyen költségviselés nem terheli.

1.2 A vevő az áru átvételét követő nyolc munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Ebben az esetben az eladó köteles a vevő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatéríteni.

1.3 A vevő köteles az elállási jog gyakorlási szándékát az eladó felé előzetesen írásban (e-mail) bejelenteni és megadni rendelésszámátnevét és bankszámlaszámát, amelyre a termék vételárának visszautalását kéri. Eladó a termék vételárának visszatérítését banki átutalással teljesíti.

1.4 A Vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. Az eladó nem köteles átvenni az utánvéttel vagy portóval visszaküldött küldeményeket.

1.5 Eladó kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat a vásárló részére megtéríteni. A csomagolás sérüléséből adódó költségek a Vevőt terhelik.

1.6 Eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.

2. REKLAMÁCIÓ

2.1 Ha a megrendelt termék hibás, akkor a Greentrade Direct kft. azt díjmentesen kicseréli. Ha a hibás termék cseréje azért nem lehetséges, mert a termék már kifogyott és más termékre nem kívánja cserélni, az eladó a fogyasztói árat és a szállítási költséget megtéríti.

2.2 Amennyiben a vevő hibás vagy sérült árut kap kézhez, azonnal jelezze elérhetőségeinken, +36 20 569 7711, vagy info@flyingbirdteahouse.hu. Ebben az esetben az árut a vevő igényének, illetve vele megbeszéltek alapján vagy kicseréljük, vagy visszatérítjük az áru ellenértékét, amint a meghibásodásról fotó, vagy visszaküldés során sikerül meggyőződnünk.

2.3 A Facebook közösségi oldalon keresztül jelzett meghibásodást nem tudjuk figyelembe venni, mint reklamációs csatornát. A panaszokat a legnagyobb körültekintéssel és figyelemmel kezeljük, célunk, hogy a vevőink semmiképpen ne járjanak rosszul. Ennek érdekében kérjük elsősorban telefonon, vagy email-ban jelezzétek panaszaitokat.