1. VÉTELÁR, FIZETÉSI FELTÉTELEK

1.1 Számlázás
A termék mellett feltüntetett ár a fogyasztói ár. A fogyasztói ár a szállítási költséget nem tartalmazza, az külön kerül felszámításra. A Greentrade Direct kft. a vásárlásról – a fogyasztói árat és a szállítási költséget tartalmazó számlát állít ki. A számlát a telephelyen történő személyes átvétel esetén közvetlenül átadja a vevőnek, házhoz szállítás esetén az alábbiak valamelyike szerint jár el:
– A kiállított számlát a csomagban helyezi el
– Az elektronikus úton kiállított számlát e-mailben küldi el a vásárló részére
– A kiállított számlát külön postai levélben küldi el a vásárló által megadott számlázási címre

1.2 Fizetés időpontja:
Házhoz szállítás esetén a futárszolgálat munkatársának a termék átvételekor, személyes átvétel esetén az ott tartózkodó arra jogosult személynek készpénzben vagy bankkártyával történik.

2.FIZETÉS ÉS SZÁLLÍTÁS

Megrendelésedhez három módon juthatsz hozzá:

+ Személyesen átveszed belvárosi üzletünkben, és kifizeted az árát készpénzben vagy bankkártyával. A szállítás díja: ingyenes.

+Futárszolgálat utánvéttel szállítja ki az általad megadott címre. Nekik készpénzben és bankkártyával is tudsz fizetni. Szállítási díj a vásárlás értékétől függően 0Ft – 1500 Ft.

+Honlapunkon bankkártyával fizeted ki az áru értékét és a szállítási díj összegét, a csomagot futárszolgálat juttatja el az általad megadott címre.

Szállítási díjak:

Vásárlási összeg -től Vásárlási összeg -ig Szállítási díj
0 Ft 15.000 Ft 1500 Ft
15.001 Ft 30.000 Ft 1000 Ft
30.001 Ft  < 0 Ft
Utánvétel díja 650 Ft

+Az ÁSZF 4.3-as pontja értelmében amennyiben fogyasztónak minősülsz, lehetőséget biztosítunk, hogy rendelésed kézbesítését ne az általunk választott futárszolgálattal, hanem az egyetemes postai szolgáltató által nyújtott postai szolgáltatás igénybevételével kérd. Ez esetben a fizetési oldalon a Szállításnál válaszd a Házhozszállítás opciót, fizetésnél pedig bankkártya opciót válaszd, valamint a megjegyzésnél írd be, hogy az egyetemes postai szolgáltatóval kéred a termék kézbesítését. Ez esetben a fenti szállítási díjakon túl 3000 Ft kezelési költséget számítunk fel, a rendelés feldolgozási ideje pedig kb. 1 héttel növekszik.

3.ÁTVÉTEL

A szállítást megelőzően emlékeztető e-mailt küldünk, hogy ne érjen váratlanul a futár, illetve időben át tudd venni a csomagod. Kérjük, ha valami változás áll be a rendelésedben, módosítani szeretnéd, elutazol, stb, hívj fel bennünket, vagy küldj e-mailt. +36 20 569 7711, info@flyingbirdteahouse.hu