Teaházunk

Ismerj meg minket

Teakereskedésünkben KÖZVETLENÜL A TERMELŐKTŐL származó, általunk kiválogatott fajták MAGASABB MINŐSÉGI fokozatú teáit árusítjuk. Nagy hangsúlyt fektetünk rá, hogy folyamatosan kutatva a piacot, izgalmas és kitűnő ízekkel gazdagítsuk kínálatunkat. Nálunk a vevő vendég, javaslataink alapján számos ízt kipróbálva kiválaszthatja, milyen fajtájú és karakterű teákat fogyaszt legszívesebben. Boltunkban a fehér, sárga, zöld, oolong, vörös, fekete és puerh teákon kívül megannyi különlegességet kínálunk vásárlóinknak.

Teakereskedésünk nem általános értelemben vett üzlet, inkább a tea kedvelőinek szánt felfedezőhely. Boltunkban számos kiegészítő is megtalálható, amelyekkel otthoni körülmények között is jó eséllyel élvezheted a kivánt ízeket.

Teaklub-Teaszoba, helyben fogyasztás

A teaboltban működő teaszobát KIZÁRÓLAG KLUBKÁRTYÁVAL rendelkező vásárlóink (klubtagok) vehetik igénybe. A teaszobában minden vendég maga készíti a teáját hagyományos módon, tradicionális kínai vagy japán eszközökkel, amelyeket mi biztosítunk. A teázó helyiség célja NEM VENDÉGLÁTÁS, hanem a teaszertartásban jártas, klubtagsági kártyával rendelkező  törzsvendégeink számára egy kiemelt szolgáltatás biztosítása, illetve teáink kipróbálása. A teaházban elsősorban tanfolyamoknak, kóstoló programoknak és klubtagoknak biztosítunk helyet. Kérjük a teázni vágyókat, hogy érkezés előtt foglaljanak asztalt : +36 (70) 357-9371

Azok a barátaink és gyakorlott teások, akiknek még nincs klubkártyája természetesen kapnak a pultnál. A többi érdeklődőnek tea tanfolyamainkon tudjuk biztosítani a teaklub tagságot, amellyel a későbbiekben ellátogathat hozzánk. Minden tea tanfolyamon részt vett vendég automatikusan megkapja a klubkártyát.

Célunk, hogy tea szaküzletünkben az eddig megszokott magas színvonalú kiszolgálást, tanácsadást és az ingyenes kóstolással egybekötött vásárlást zavartalanul tudjuk biztosítani a minőségi teák és a távolkeleti teakultúra iránt érdeklődők számára.

Rólunk írták

Nagyon jó teák. Tényleg jók. A legjobbak, amikhez ma Magyarországon hozzá lehet férni. Csak Kínából, csak autentikus termelőktől

— 444.hu
Térképen a budapesti bulinegyed >>

A kungfuteázás valójában meditációs lazítás, kikapcsolódás. Kedves, szép eszköztára van, a lyukacsos bambusz teatálcától az öklömnyi Yixing kannán vagy fedeles gaiwanon keresztül a kiöntőn át a gyűszűnyi csészékig.

– -origo.hu
A tea a filteren túl kezdődik >>

Hol találsz meg minket?

Flying Bird Tea House