Teakészítés 2

 

EURÓPAI TEAKÉSZÍTÉS BÖGRÉVEL, KANNÁVAL
TEA FAJTATEA gVÍZ dlVÍZ C°ÁZTATÁSI IDŐ
Kínai fehér teák2 – 5 g1-2 dl80 C°1 perc
Kínai zöld teák3 – 6 g1-2 dl70 – 75 C°30 sec
Japán zöld teák3 – 6 g2 – 5 dl60 – 70 C°1 perc
Kínai oolong teák3 – 6 g2 – 5 dl80 – 85 C°2 – 3 perc
Tie Kuan Yin (oolong)3 – 6 g2 – 5 dl90 – 95 C°1 – 2 perc
Tajvani oolong teák3 – 6 g2 – 5 dl80 – 90 C°2 – 3 perc
Ceyloni fekete2 – 4 g2 – 5 dl95 C°3 perc
Indiai fekete2 – 4 g2 – 5 dl95 C°2 – 3 perc
Kínai vörös és fekete2 – 5 g2 – 5 dl95 C°2 perc
Kínai Puerh5 – 8 g2 – 5 dl95 C°1 – 2 perc
Teakészítéshez használjatok alacsony ásványianyag tartalmú palackos vizeket (400 mg/l alatt, lsd. cimke), vagy szűrt vizet.
KÍNAI TEAKÉSZÍTÉS GAIWANNAL, AGYAGKANNÁVAL (videók) >
Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.

Pin It on Pinterest